Bundesligaen Oddstips

Bundesligaen har alltid vært en meget stor og populær liga i Europa. De siste 20 årene har Bayern Munich vært et av de desidert beste lagene i Europa. Siden 1974 har de vunnet Europas gjeveste fotballturnering, nå kalt UEFA Champions League, hele 5 ganger og endt på andreplass 5 ganger. Kun Real Madrid (9 seiere og 3 andreplasser) og AC Milan (7 seiere og 4 andreplasser) kan sies å ha vært mer suksessfulle. Andre store lag i Europa fra Tyskland de siste årene har vært Bayern Leverkusen, Dortmund, Schalke, Werder Bremen og Hamburg. I de siste årene har vi sett en stor endring i Bundesligaen. Turneringen har gått fra å være ensidig med Bayern Munich som en desidert ener, til å bli et «2-sidig hesteløp» som de sier i Storbritannia. Bayern Munich og Borussia Dortmund har de siste årene vært overlegne, og har vunnet to ganger hver. I fjorårssesongen møtte de hverandre i Champions League finalen, noe som igjen viser hvor sterk den Tyske Bundesligaen har blitt. Bayern Munchen er også en het kandidat hos oddselskapene til å bli det første laget som vinner Champions Leauge to år på.

  • Betsafe Logo 3600krBonus 5 Spill nå
  • Unibet Logo 4500krBonus 4 Spill nå
  • Betsson Logo 2000krBonus 4 Spill nå

I Norge har den tyske eliteserien relativt liten medieoppmerksomhet. Det kan virke som at nordmenn ikke skjønner hvor enorm den tyske ligaen er. Bayern Munichs Allianz Arena rommer 71.000 tilskuere, Borussia Dortmunds Westfalenstadion rommer 80.645, Hamburger SV har plass til hele 57.000, Hertha Berlin kan ha 74.244 tilskuere på sine kamper, mens både Schalke og Stuttgart rommer mellom 60 og 62 tusen fans. Hele 9 lag har plass til flere enn 50.000 tilskuere. Ingen andre lag i Europa har plass til så mange tilskuere hver eneste uke. Ligaen er enorm!

Odds Bundesliga

Det er morsomt å tippe Bundesliga online betting. En av grunnene er at de har en rekke norske spillere som spiller hver eneste uke for noen av lagene, de mest kjente uten tvil Håvard Nordtveit i Borussia Monchengladbach, Per Siljan Skjelbreid i Hertha Berlin, Tarik Elyounoussi i Hoffenheim, Ruben Yttergaard Jenssen i Kaiserslautern hvor Kjetil Rekdal var manager i deler av 2007-sesongen og ikke minst storscoreren Moa i Stuttgart. I tillegg er det en hel haug av casinoer og oddsleverandører som tilbyr odds i Tyskland. Det er faktisk ingen bookmakere som ikke tilbyr de tyske kampene. Du kan blant annet spille hos Betsafe og få 100-lappen din femdoblet og hos Nordicbet hvor du får 100 % gratis å spille for på opptil 1000 kroner.

Tippetips Bundesliga

Vi skal prøve å gi deg bundesliga oddstips. Det som for tiden definerer Bundesligaen er en relativt uforutsigbar liga hvor det er relativt sikkert at Bayern Munich og Dortmund ender øverst på tabellen. Det kan derfor være en meget bra liga å finne kamper som du kan kalle «helgarderinger» på tippekupongen din. Hvis du for eksempel setter penger på at Dortmund vinner på hjemmebane, kan du være relativt sikker på at det kommer til å skje! I år har de allerede vunnet de første 5 kampene på rad. Du kan sette deres hjemmekamper i kombinasjon med andre kamper med høyere odds for å vinne noen flotte gevinster.