Fotballodds

Fotballodds på internett blir mer og mer populært. Det er mange grunner til at vi har gått fra å tippe på tippekuponger i butikker kiosker, til å gjøre det hjemme i vår egen stue på datamaskinen. For det første tilbyr oddsleverandører på internett generelt sett høyere odds på arrangementene enn det Norsk Tipping gjør. I tillegg kan spillere høste godt av noen enormt flotte bonuser på internett. Det er nemlig vanlig at spillere får prosenter av sine første innskudd gratis å spille for. Dette gjør at man kan tippe for mellom 500-3000 kroner mer enn det man setter inn, hvis man setter inn mellom 100 og 3000 kroner.

  • Betsafe Logo 3600krBonus 5 Spill nå
  • Unibet Logo 4500krBonus 4 Spill nå
  • Betsson Logo 2000krBonus 4 Spill nå

Primera Division /La Liga

Den ligaen i verden med de 2 antatt beste lagene for tiden er Spania. Her finner man Barcelona og Real Madrid, og spillere som Ronaldo, Bale, Alonso, Messi, Iniesta, Xavi og mange flere! Det som kjennetegner La Liga er at det er et enormt sprang fra de to beste og de 18 siste. Dette gjør ligaen relativt forutsigbar, noe du som spiller kan høste gang av.
Det er alltid hjelpsomt å ha en eller 2 kamper på tippekupongen som er relativt sikre. De to finner du veldig ofte i den spanske ligaen.

Seria A

Den Italienske ligaen var lenge den sterkeste i verden. Det var der de største pengesummene ble betalt for spillerkjøp tilbake på 80 og 90-tallet, og spillere reiste til Italia for å få betalt mest mulig penger i lønninger. Ting har endret seg mye, og i de siste årene har pengebrønnen tørket ut. Nå selges gjerne spillere fra Italia til Spania, England og Tyskland.
Det er likevel noen svært gode fotballag i Seria A. Det beste laget den siste tiden har vært Juventus. Med enormt talentfulle spillere som blant annet Pogba i stallen, tror vi de blir for sterke også i år. Napoli har også et sterkt lag, og har handlet spillere som Higuain i sommer. Hvis du leter etter sikre kamper, tror vi det kan være lurt å holde seg unna Italia, ettersom det er en relativt uforutsigbar liga.

Eredivisie Nederland

Æresdivisjonen er heller ikke det den en gang var. Det var en periode man visste at Ajax, Feyenoord og PSV kjempet om de første 3 plassene på ligaen. Spørsmålet var: hvilken rekkefølge blir det? Nå har lag som Twente, AZ og Heerenveen tatt igjen de 3 store. Derfor er ligaen i likhet med Italia ganske uforutsigbar. I årets sesong stod Feyenoord med utrolige 0 poeng etter 3 kamper. Det er første gang på 70 år at et av de 3 store lagene i Holland ikke har funnet på de 3 første kampene. De har derimot tatt 7 poeng på de neste 3 kampene, og vi tror de blir sterke utover sesongen.

Andre ligaer

Det er også en haug av andre ligaer du kan tippe på, på nett. Deriblant har vi den Tyrkiske Eliteserien, Hellas, Sverige, Danmark og mange flere. De beste tippetipsene om fotball får du hos ComeOn og RedBet som spesialiserer seg på fotballodds. Alle disse selskapene på nett har flotte tilbud, gode odds, og ikke minst fantastiske bonustilbud til både nye og eksisterende spillere.

Les våre fyldige anmeldelser om de med populære oddsligaene i Norge:

  • Tippeligaen
  • Champions League
  • Premier League
  • Bundesliga