Oddstips

Er det mulig å slå huset? Kan man vinne over bookmakeren over tid? Svaret på det er både ja og nei. Bookmakerne tjener alltid penger over tid, men det er faktisk mulig å øke sjansene for å vinne penger. Det er faktisk mange mennesker som lever av å tippe, eller gamle om du vil. Hvordan gjør de det? Svaret er ganske enkelt at de har funnet et system eller en strategi som gjør at de vinner over tid. De vinner ikke hver eneste gang, men over tid vinner de mer enn de taper.

  • Betsafe Logo 3600krBonus 5 Spill nå
  • Unibet Logo 4500krBonus 4 Spill nå
  • Betsson Logo 2000krBonus 4 Spill nå

Tippesystemer

Det at det er mulig å tjene penger på tipping bevises blant annet av den tidligere oljearbeideren Bjørn Inge Kaland. Han har laget et eget system som han kaller Røsseland. Vi skal se nærmere på systemet han bruker, men la oss først spørre spørsmålet: funker systemet hans? I aller høyeste grad. I 1987 vant han en halv million kroner (det var mye penger for 26 år siden), i 2000 gjentok han bragden og vant samme beløp, og i 2003 stakk han av med ytterligere 3.6 millioner kroner. Det gjør han til en mangemillionær. Hans system går ut på å finne 3 av 12 kamper på tippekupongen som han setter som «sikre». På alle kupongene han leverer inn gjentar han samme resultat på disse 3 kampene. Deretter har han et sinnrikt system som hel varierer syv av de øvrige kampene med U som utgangstips, det vil si at du ikke garderer, men oppfører dem ulikt på alle kupongene. De 2 siste kupongene halv varierer han, det vil si at de kommer i to versjoner avhengig av kupong. Når 2 av kampene var i boks under midtuken, kunne han sette seg ned å regne på om det ble en gevinst på 50.000 kroner eller 3 millioner. Så det er med andre ord mulig å finne systemer som virkelig øker sjansene for å vinne penger!

Tips og råd fra ekspertene

Hvor kan du finne gode tippetips oddsen? Hvem gir de beste oddstipsene? Det er mange selverklærte eksperter, du kjenner sikkert en hel haug selv. Har de vunnet noe på tipping selv? Sikkert ikke. Så hvor kan du finne de virkelige ekspertene? En av nettsidene som er svært respekterte innen sports betting og gir oddstips langoddsen er Unibet. De gir gode råd og tips for en rekke forskjellige sportsarrangementer, og de er kjente for å ha rett i mange av tipsene sine. Les vår anmeldese om Unibet for mer informasjon. I tillegg kan det være lurt å følge med på nyhetene selv. Det er mye nyheter som kan gi deg gode tips med tanke på hvem som kommer til å vinne, deriblant nyheter om skader og suspensjoner, eller programmer som vises på TV før kampen spilles.