Champions League Odds

Verdens klart gjeveste turnering, Champions League, nyter hvert år ekstrem media-oppmerksomhet over hele Europa. Her samles Europas beste fotballag for å spille om tittelen «Europas beste». Opprinnelig var navnet på turneringen European Champion Club’s Cup. I 1995 ble navnet endret til UEFA Champions League. Turneringen hadde opprinnelig 2 gruppespill etterfølgt av kvart-, semifinaler og finale. Nå har turneringen et gruppespill med 8 forskjellige grupper. De 2 beste lagene i hver gruppe går videre til åttendedelsfinaler. Før gruppespillene må noen lag spille kvalifiseringskamper for å kvalifisere seg til gruppespillet.Verdens gjeveste ligaer, som for eksempel Serie a, Primera Division og Premier League, har 4 lag hver i Champions League hvert eneste år. Norge har kun ett lag, og det laget må kvalifisere seg for å kunne spille i sluttspillet. Kompliserte matematiske utregninger gir de forskjellige ligaene såkalte koeffisienter, kalkulert utfra tidligere prestasjoner de forrige 5 årene. Derfor lønner det seg stort å komme fra et land som er gode fotballnasjoner som England, Spania, Tyskland og Italia.

  • Betsafe Logo 3600krBonus 5 Spill nå
  • Unibet Logo 4500krBonus 4 Spill nå
  • Betsson Logo 2000krBonus 4 Spill nå

Oddstips Champions League

Mesterligaen er en morsom turnering å tippe på. Her kan Barcelona spille mot Metalisk, Real Madrid kan møte FC Reykjavik, Manchester United kan møte Flora Tallin, men Manchester City kan møte Juventus. Alt kan skje. Noen kamper er avgjort før de er spilt, men husk at «cup er cup» og alt kan skje. Et tips vi bør gi deg er «hjemme vs borte-tipset». I alle ligaer i verden er det vanlig at hjemmelaget har en liten fordel. I Champions League har hjemmelaget en gedigen fordel. Mye av grunnen er at lagene må reise lengre før kampene, kostholdet er annerledes, og de fleste mennesker blir slitne av 3-4 timers flyreiser. Når det er sagt bør vi også nevne at det ikke dermed er sagt at du bør helgardere alle hjemmelag. I fjor vant Bayern Munich 3-0 på Emirates Stadium, før Arsenal vant 2-0 på Allianz Arena. Men det er alltid en stor sjanse for at hjemmelaget vinner. Et annet tips er å spille med såkalte kombinasjoner. Hvis du setter penger på at Arsenal skal slå Marseille kan oddsen være relativt lav. Hvis du setter penger på denne kampen i kombinasjon med et par andre kamper som er mer sikre, øker oddsen. Derfor kan det være lurt å sette penger på en kamp med bra odds, og 2 kamper som er veldig sikker og gir lave odds. Kombinasjonen av alle 3 kampene gjør at den totale oddsen blir mye høyere.

Champions League odds

Det finnes en rekke forskjellige nettsider som tilbyr Champions League odds. Du kan blant annet spille hos Betsson, Betsafe, Comeon, Nordicbet og Unibet. Alle disse casinoene tilbyr norske spill, norsk kundestøtte og en norsk nettside. I tillegg kan du nyte godt av flotte bonuser. Nordicbet gir for eksempel alle nye kunder en sportsbonus på 100 % av ditt første innskudd på opptil 1000 kroner. Du kan med andre ord sette inn 1000 kroner på din konto men tippe for hele 2000. Ronny Johnsen og Unibet derimot gir deg opptil 3000 kroner i velkomstbonus. Det vil med andre ord si at du kan øke vinnermulighetene dine før du i det hele tatt har begynt å spille.