Premier League Odds

De aller fleste ekspertene og fotballinteresserte i verden er enig i at Premier League er den største og beste ligaen i verden. Hvert eneste år har de 20 lag med kvalitet, gode spillere og ikke minst finansiell handlekraft. En av grunnene til at ligaen er så utrolig konkurransedyktig er måten TV-rettighetene blir delt ut likt mellom alle lagene på. I Spania for eksempel stikker Real Madrid og Barcelona av med mest penger hvert eneste år på grunn av deres popularitet. I England har det ingenting å si hvor populært laget er, alle får like mye av potten.
Derfor har alle lagene handlekraft, og nye ansikt viser seg på fotballarenaen i begynnelsen av hver eneste sesong. Tottenham ble nummer 5 i fjor og man skulle tro at de hadde mindre penger å bruke på spillere siden de ikke kvalifiserte seg for Champions League, men de brukte over 1 milliard kroner på nye spillere i år. De solgte Bale for en lignende sum, noe som gjør det naturlig at de kunne bruke mer. Southampton brukte hele 360 millioner kroner på nye spillere, og de har akkurat rykket opp fra Championship. Dette gjør at nye lag også kan kjempe om titler.

  • Betsafe Logo 3600krBonus 5 Spill nå
  • Unibet Logo 4500krBonus 4 Spill nå
  • Betsson Logo 2000krBonus 4 Spill nå

Den Engelske fotballigaen har vært spilt siden 1888, og er derfor en av verdens eldste ligaer. I 1992 tok den det nye navnet, Premier League. Det var det samme året TV-rettighetene ble innført i landet, noe som skulle vise seg å forbedre økonomien i landets gjeveste liga. Siden 1992 har Manchester United vunnet turneringen hele 13 ganger, og går ned i historiebøkene som landets mest suksessfulle klubb, særlig under Alex Ferguson. Chelsea og Arsenal har vunnet EPL 3 ganger hver.

Premier League – oddstips

Det er ingen tvil om at Premier League er en av tippe-entusiastenes favoritter. I mange år har det vært 3-5 lag som har vært favoritter til å vinne, noe som gjør at det er mange kamper som er lett å «hel-gardere». Denne sesongen derimot er svært vanskelig å forutsi. Arsenal har for første gang på mange år klart å beholde alle sine stjerner, og har i tillegg kjøpt årets dyreste spiller, Mesut Ozil til Nord-London. Kan de vinne ligaen? Manchester City og Manchester United stakk av med første- og andreplass i fjor. Begge har nye sjefer. Kan de slite med alle de nye endringene? Liverpool og Tottenham har kjøpt smart i år og har dyktige sjefer ved roret. I tillegg har Liverpool hatt en meget bra start på sesongen. Kan de overraske oss ved å være øverst på tabellen i slutten av sesongen?  Vårt klare tippetips er Chelsea. De har en meget god stall, og har ligaens mest suksessfulle manager ved roret, Jose Mourinho. Spørsmålet er spiss-posisjonen. Kan Fernando Torres score Chelsea til å vinne ligaen?

Hold deg oppdatert

Hvis du er interessert i tipping og Premier League kan du finne en meget flott «live» Premier League Terminliste på VG.no. Her kan du se oppdateringer på kamper som spilles akkurat nå.
Det finnes mange casinoer som tilbyr odds og tipping i Premier League. Vi synes at noen av de beste tilbudene er å finne hos Betsafe, Unibet, Nordicbet og Betsson. Her kan du finne flotte bonuser, mange odds-tilbud, og ikke minst veldig «Norske» produkter, med norsk nettside, kundestøtte og spill.